Personlig ”Plant Shopper”

Önskar du mer hjälp med inspiration och växtval?

Om du vill ha mer stöd och inspiration när du ska göra i ordning i trädgården, på balkongen, eller på uteplatsen, kan vi starkt rekommendera att boka en timmes tid med en av våra Trädgårdsmästare.

Mötet med vår personliga ”Plant Shopper” inleds med en kort diskussion om dina önskemål. Ni går därefter runt tillsammans, i lugn och ro, i vår fina handelsträdgård där du får möjlighet att få rådgivning om vilka växter och planteringar som passar bäst in i dina unika förutsättningar. Därefter avrundas timmen med att du och Trädgårdsmästaren går igenom dina inköp för att ge dig råd och tips om hur du bäst sköter dina nya växter.

Att anlita en personlig ”Plant Shopper” kostar 500:-/tim inkl. moms och då lämnar vi 10% på köpet (rabatten gäller inte enskilda växter som kostar femtusen kronor eller mer).

“Personal Plant Shopper” kan alltså vara ett smart alternativ om du vet att du ska göra ett större inköp, då du inte bara får professionell och personlig vägledning utan också kan spara mer genom rabatten än vad du betalar för tjänsten.

Om du har frågor eller vill boka en tid ring 076-422 53 38 eller skicka ett mail till info@handelstradgarden.se